Rozprávkový deň v Ružinove

Tretia júnová nedeľa bude v Ružinove patriť deťom. Mestská časť Bratislava Ružinov a Cultus Ružinov pripravili pre rodiny s deťmi rozprávkový deň, a to až na troch miestach v Ružinove.

Rodiny s deťmi si prídu na svoje už 21. júna 2020. Vybrať si budú môcť z troch divadelných predstavení, na troch miestach v Ružinove. Všetky divadelné predstavenia začnú v rovnakom čase o 10:30 hod.

Na divadelné predstavenie si treba rezervovať miesto do 19. júna. Online registračný formulár nájdete na www.cultusruzinov.sk. Kapacita je obmedzená.

Na záver po predstavení, dostane každé dieťa sladkú odmenu.

Amfiteáter pri Štrkoveckom jazere
Najkrajšia pieseň na svete - Divadlo Baretka

Interaktívna rozprávka o hudobníkovi Adamovi, ktorého otec poslal do sveta hľadať tú najkrajšiu pieseň na svete. Rozprávka je zameraná na spoznávanie hudobných nástrojov (flauta, saxofón, klavír, gitara, bubny) a rôznych svetových hudobných žánrov.
Dĺžka predstavenia: 50 minút

SD Prievoz, Kaštieľska 30
Žofka a Žofka - Divadlo Fí
Hra o malej Žofke je kombináciou bábkového divadla a činohry. Žofka príde zo školy domov, a väčšinou je sama. Veľmi by chcela niekomu porozprávať, čo všetko sa dnes stalo. No nikto z „veľkých“ nemá čas. A tak si Žofka vyrobí svoju Žofku, aby si skrátila chvíľu, kým príde mama.
Dĺžka predstavenia: 60 minút

Park na Vietnamskej ulici, Trnávka
Princezná Frmfulína - Divadlo Jaja
Divadelné predstavenie o nezbednej, vrtošivej a namyslenej princeznej Frmfulíne. Dokáže uraziť každého bez ostychu, hoc aj Čarovnú Vílu. Tá jej to však nedaruje a pošle ju za trest do služby k drakovi.
Dĺžka predstavenia: 45 minút

Vstup na podujatie je zadarmo pre rodiny z Ružinova.

Podujatie bude organizované za prísnych hygienických opatrení.

Viac informácií nájdete na cultusruzinov.sk a Facebooku Cultus Ružinov.

Tešíme sa, že budeme #opäťspolu !

WEB: https://cultusruzinov.sk/podujatie/medzinarodny-den-deti-ruzinove/
FB: https://www.facebook.com/events/236580850974589/
ONLINE REGISTRÁCIA: https://lnk.sk/nE49

 

Vydanie: Jún 2020