ENGLISH INTERNATIONAL SCHOOL OF BRATISLAVA

Vitajte v medzinárodnej anglickej škole English International School of Bratislava, v centre holistického vzdelávania, ktoré sa zameriava na spôsoby prípravy svojich žiakov na život v modernom svete.

V našej škole pripravujeme žiakov nielen na skúšky, ale rozvíjaním nasledujúcich kľúčových zručností ich pripravujeme na to, aby boli v budúcnosti úspešní a šťastní.

 

●        Učíme ich, ako sa učiť.

●        Učíme ich, ako myslieť.

●        Učíme ich, ako uvažovať.

●        Učíme ich, ako komunikovať.

 

Tieto štyri zručnosti sú súčasťou všetkého, čo robíme. To je dôvodom, prečo sa menej zaujímame o to, aké majú žiaci naučené vedomosti, ale zameriavame sa skôr na to, čo vďaka týmto vedomostiam dokážu.

Namiesto zbierania známok sa našim žiakom snažíme pomôcť pri vytváraní vlastného portfólia skúseností. Vďaka tomuto prístupu budú žiaci lepšie pripravení na čokoľvek, čo im budúcnosť prinesie.

 

Poskytujeme vzdelanie pre deti a žiakov od 3 do 18 rokov.

V našej inovatívnej modernej škole poskytujeme úplné základné a stredoškolské vzdelanie akreditované Ministerstvom školstva, vedy, výskumu a športu Slovenskej republiky.

Našich žiakov vzdelávame učebnou metódou založenou na projektoch. Týmto spôsobom podporujeme ich zvedavú myseľ a kreatívneho ducha. Tempo výučby sa tiež prispôsobuje individuálnym potrebám žiaka, a tak sa z detí stávajú sebavedomí a flexibilní študenti pripravení na život v modernom svete.

 

Sme jednou zo svetových škôl, ktorá má oprávnenie poskytovať celosvetovo uznávaný štúdijný program International Baccalaureate®. Naši žiaci v ňom študujú od druhého stupňa základnej školy v IB Middle Years Programme. Po ukončení tohto programu plynule prechádzajú na strednú školu, v ktorej sa posledné dva roky štúdia vzdelávajú v rámci IB Diploma Programme. V tomto programe majú študenti možnosť výberu konkrétnych predmetov, ktorým sa chcú venovať aj počas štúdia na vysokej škole. Stredoškolské štúdium je ukončené medzinárodnou maturitou.

 

Jazyky v English International School of Bratislava.

Sme inovatívna medzinárodná škola, ktorej oficiálnym jazykom je angličtina. Hoci je angličtina primárnym vyučovacím jazykom, nedostatočné jazykové znalosti nie sú prekážkou pre prijatie, pretože poskytujeme jazykovú podporu (ELS). 

Štandardne sa vyučuje nemčina, španielčina a francúzština. Ďalšie jazykové kurzy sa otvárajú na požiadanie (napr. hodiny čínštiny, ruštiny, perzštiny atď.). Slovenskí študenti majú hodiny slovenčiny 5-krát týždenne.

 

Našich žiakov vzdeláva tím kvalifikovaných učiteľov z celého sveta.

 

Mimoškolské činnosti

Žiaci, ktorí zostanú po vyučovaní v škole, majú možnosť vybrať si z bohatej ponuky voliteľných predmetov vrátane hodín cudzích jazykov, spolupráce pri vydávaní školských novín či dokonca kurzu programovania. Každoročne je k dispozícii viac než 30 krúžkov. Sú zamerané na šport, hudbu, vedu, jazyky, programovanie, umenie, aranžovanie kvetov, kultúru, dejiny, matematiku, fitnes atď. Ponúkame aj krúžky a semináre pre dospelých.

V EISB veríme, že každý má potenciál učiť sa. Zameriavame sa na rozvoj všetkých členov komunity: žiakov, zamestnancov a ich rodiny. Preto všetkým ponúkame možnosť vzdelávať sa. Žijeme ako medzinárodná komunita, ktorá sa navzájom inšpiruje a podporuje.

 

 

Zápis detí do prvého ročníka základnej školy

Zápis do prvého ročníka základnej školy na školský rok 2021/2022 v English International School of Bratislava je stále otvorený. Vaše dieťa môžete prihlásiť elektronicky, a to vyplnením formulára na našej web stránke.

 

Podmienky prijatia

V EISB je aktívna účasť kľúčovým aspektom úspešného vzdelávania. Z tohto dôvodu sú podmienky prijatia zamerané na schopnosť žiaka aktívne sa zúčastňovať na hodinách, primerane jeho veku.  Schopnosti uchádzača sa hodnotia na základe skúšobných dní a pohovorov počas prijímacieho procesu. Následne prebieha pohovor so žiakom a jeho rodičmi, počas ktorého sa žiakovi odporučí vhodný študijný program.

Nových žiakov prijímame počas celého roku, okrem diplomového programu (DP). IB Diploma Programme sa začína vždy od 1. septembra, pričom uchádzači môžu prihlášky podávať po celý rok. Podmienkou prijatia do IB Diploma Programme je úspešné zvládnutie prijímacích testov z angličtiny a matematiky.

 

Ak sme vás naším prístupom k vzdelávaniu zaujali a prajete si dozvedieť sa viac, kliknite na našu web stránku. Kontaktovať nás môžete na mailovej adrese admissions@eisbratislava.org alebo nám zavolajte na tel. č. +421 917 120 012, +421 908 961 865.

 

English International School of Bratislava

Radničné námestie 4, Bratislava - Ružinov

www.eisbratislava.org

*platená reklama

 

Vydanie: Apríl 2021