Prihlášky na krúžky pre deti

Ružinovský športový klub ponúka kurzy pre deti vo veku 6 – 15 rokov:

Kurz korčuľovania

Od septembra do apríla, vždy v nedeľu o 9:45, môžu deti navštevovať kurzy vedené licencovaným trénerom. Prvý turnus začína 16. 9., končí 28. 10. (cena: 20 eur/ turnus, miesto konania: Zimný štadión V. Dzurillu)

 

Florbalový krúžok

Licencovaný tréner vedie aj florbalový krúžok pre deti, ktorý sa koná v utorky a štvrtky 16:30 – 17:30. (cena: 15 eur/ mesiac, miesto konania: Areál netradičných športov Pivonková)

 

Futbalový krúžok

Každú stredu a piatok sa medzi 16:30 a 17:30 stretávajú mladí futbalisti. (cena: 15 eur/ mesiac, miesto konania: Areál netradičných športov Pivonková)

 

Základná pohybová príprava

Myslíte si, že zápasenie by bolo pre vaše deti to pravé? Príďte sa pozrieť na ukážkovú hodinu do Domu kultúry Ružinov, prihlásiť sa môžu deti už od 5 rokov. Viac informácií nájdete na wrestlingclub.sk/nabor.

 

Prihláste sa do folklórneho súboru

Detský folklórny súbor Trávniček pravidelne vystupuje nielen na Slovensku, ale aj v zahraničí, naposledy to bolo v Chorvátsku. Ak má vaše dieťa od 4 do 12 rokov a má rado tanec, priveďte ho vo štvrtok 5. 9. medzi 16:00 a 18:00 na zápis do SD Prievoz. Ak nestihnete tento termín, ďalšie info nájdete na www.travnicek.k.

 

Vydanie: September 2019