Prázdninové integračné pobyty

Ilustračná fotografia. (Pixabay.com)

Mestská časť Bratislava-Ružinov prispeje počas letných prázdnin 2019 na integračný pobyt rodičom alebo zákonným zástupcom zdravotne postihnutých detí so sprievodom. Liečebné zariadenie môže byť podľa vlastného výberu.

Výška príspevku do 350 Eur. Doklady, ktoré je potrebné predložiť: platný občiansky preukaz s trvalým pobytom v Ružinove, rodný list dieťaťa, resp. potvrdenie o návšteve školy a preukaz ťažko zdravotne postihnutého so sprievodom /ŤZPS/.

Potrebné je predložiť aj predfaktúru alebo zálohovú faktúru s tým, že po ukončení pobytu najneskôr do 31.8.2018 predložíte kópiu konečnej faktúry. Medzi potrebné doklady patria aj akékoľvek iné potvrdenia potrebné na preukázanie skutočností tvrdených v žiadosti, ktoré žiadateľ môže predložiť alebo, ktoré môže mestská časť prostredníctvom svojho povereného zamestnanca dôvodne požadovať.

Rodič, resp. zákonný zástupca, môže požiadať o takéto príspevky na Miestnom úrade mestskej časti Bratislava-Ružinov, Mierová 21, 827 05 Bratislava, v zmysle platného VZN, na referáte sociálnych služieb, č. tel. 02/48284285,48284452, kde získate aj bližšie informácie o oboch príspevkoch.

 

Vydanie: Jún 2019