Piate výročie RETRA v štýle behu

Už 28. mája 2016 oslávi obchodné centrum RETRO piate narodeniny. Pri tejto príležitosti čaká širokú verejnosť bohatý program. Na svoje si prídu najmä športovci a milovníci súčasnej hudby. Bude sa najmä behať a zabávať.

Slávnostné otvorenie dňa zábavy a športu začne 28. mája 2016 o 10:00 hod. za prítomnosti starostu mestskej časti Ružinov pána Dušana Pekára, zástupcov Bratislavského samosprávneho kraja, partnerov a sponzorov. Nasledovať bude odborne vedená rozcvička a samotné bežecké preteky. „Hlavným športovým ťahákom bude beh na 5 km, 10 km jednotlivcov a tímov, ako aj detské behy na 150 m, 300 m, 600 m, 800 m a 1200 m. Odbornú a profesionálnu garanciu športového programu nám zabezpečí riaditeľ pretekov olympionik Marcel Matanin,“ uviedol organizátor pretekov Michal Lukačovič. Zároveň dodal, že paralelne sa bude konať detská olympiáda, streethokej, interaktívne ukážkové cvičenia, tanečné vystúpenia.

Sprievodné programy začnú okolo 13:00 hod. v priestoroch celého OC RETRO a jeho okolí potrvajú až do neskorých popoludňajších hodín. Pôjde napríklad o vystúpenia tanečnej školy, predvádzacie jazdy BMW, školu RAW varenia či autogramiádu športovcov.

O náladu sa postarajú skupiny Smola a hrušky a Andrew May. Vrcholom podujatia bude vystúpenie hviezdnej Celeste Buckingham.

V snahe motivovať návštevníkov nášho eventu behať a vôbec športovať pravidelne, nielen jednorazovo, dostane každý účastník behu kredit 5 eur na využitie služieb v športom centre RETRO šport. Pre víťazov, účastníkov, ako i bežných návštevníkov sú pripravené atraktívne ceny. Viac na www.retrorun.sk.

Vydanie: Máj 2016