Oznamy

Prázdninové korčuľovanie

Počas jarných prázdnin (v týždni od 17. februára) budú môcť deti stráviť viac času aj na Zimnom štadióne Ondreja Nepelu. Presné termíny bezplatného verejného korčuľovania nájdete na rskruzinov.sk a facebookovom profile mestskej časti.

Odvoz vianočných stromčekov

Odzdobené vianočné stromčeky je treba ukladať k smetným kontajnerom. Ich odvoz bude spoločnosť OLO zabezpečovať priebežne do konca marca. Môžete ich odviesť aj sami a bezplatne odovzdať v zbernom dvore na Starej Ivánskej ceste 2 každý deň okrem nedele alebo sviatkov.

Oznam Jednoty dôchodcov

Seniori, ktorí sú členmi ZO Jednoty dôchodcov Slovenska Zimná – Ostredky, môžu zaplatiť členský príspevok na rok 2020 od januára do marca vo štvrtky 11:30 – 13:00 na Zimnej 1. Neskôr už len každý prvý štvrtok v mesiaci. Výročná členská schôdza bude 10. marca o 14:30 v malej sále DK Ružinov.

Hľadáme kolegov

Domov dôchodcov, Pažítková, hľadá opatrovateľov, zdravotné sestry a fyzioterapeuta. V prípade záujmu nás kontaktujte na tel. čísle 02/ 433 390 45.

Spoločný pobyt pri mori

Ružinovskí seniori, ktorí by radi využili možnosť stráviť časť leta dovolenkou pri mori a cestovať tam ako jedna skupina, majú aj tento rok (31. 7. – 9. 8.) príležitosť spoznať krásy severotalianskeho Rimini.

Viac informácií sa môžete dozvedieť na stretnutí, ktoré sa uskutoční 20. 2. o 14:30 v zasadačke B1 miestneho úradu.

Beh dobrých ročníkov

Maratón už dávno nie je výsadou len mladých a športovcov. Behu sa venujú všetky vekové kategórie a výnimkou nie sú ani seniori. Súčasťou ČSOB maratónu je aj Beh dobrých ročníkov, ktorého sa aj tento rok zúčastnia reprezentanti našej mestskej časti. Štart tohto minimaratónu bude 4. apríla o 14:00 pri Eurovea.

Prihlášku si môžu záujemci vyzdvihnúť od 17. 2. (do 26. 2.) v kancelárii prvého kontaktu na miestnom úrade (soc. veci), neskôr sa dá registrovať len online cez oficiálny formulár. Mestská časť pre zúčastnených seniorov aj tentokrát zabezpečí tričká. Keďže dôležitá je aj príprava na beh, prihlásených bude o detailoch informovať Jana Miklovičová.

 

Vydanie: Január - Február 2020