OZNAMY

Ružinovská lýra

Nádejní skladatelia a textári sa aj tento rok do 18. novembra môžu prihlásiť do súťaže autorských piesní a spolu s profesionálnou kapelou a sláčikovou sekciou symfonického orchestra vystúpiť pred publikum. Veľké finále sa uskutoční 8. decembra.

Viac informácií nájdete na webovej stránke: www.cultusruzinov.sk a na facebookovom profile Cultusu.

Športujte v areáloch RŠK

Vedeli ste, že Ružinovský športový klub spravuje okrem školských telocviční aj niekoľko areálov, ktoré môžu obyvatelia využiť na nespočet voľnočasových aktivít, vrátane veľkého množstva krúžkov pre deti, žiakov. Okrem Areálu hier Radosť pri Štrkovci na Drieňovej je tiež správcom areálu netradičných športov na Pivonkovej ulici, areálu Nevädzová, Zimného štadióna Vladimíra Dzurillu. Spolu s mestskou časťou a s Cultusom Ružinov pripravuje športové a spoločenské podujatia zamerané najmä pre deti a mládež.

Všetky informácie o RŠK, ako aj prehľad jednotlivých krúžkov, nájdete na www.rskruzinov.sk.

HĽADÁME KOLEGOV

Mestskí policajti / policajtky

Mestská polícia v Bratislave patrí medzi najvyťaženejšie na Slovensku. Len v druhom bratislavskom obvode by sme potrebovali ešte aspoň dvadsiatku nových policajtov. Uchádzači, ktorí máte aspoň 21 rokov, strednú školu s maturitou a ste bezúhonní, viac informácií spolu s prihláškou nájdete na www.budpolicajt.sk.

Opatrovateľ / opatrovateľka

Ružinovský domov seniorov, výnimočné zariadenie, najväčšie svojho druhu na Slovensku, hľadá opatrovateľov / opatrovateľky. Ak máte o túto prácu záujem, viac informácií sa dozviete na tel. čísle 02/ 534 802 17.

 

Vydanie: November 2019