Najširšia ponuka krúžkov v Bratislave

OZ Krúžky v škole sa venuje organizovaniu voľnočasových aktivít pre deti od 3 do 15 rokov. Formou pestrej ponuky krúžkov zabezpečuje zmysluplné, kvalitné, náučné a zábavné prežitie voľného času. Výhodou je, že krúžky prebiehajú priamo v školách a škôlkach. Ak máte doma malého športovca, vedca či umelca určite pre neho nájdete vhodný krúžok.

OZ Krúžky v škole podporila aj MČ Ružinov

MČ Ružinov finančne prispela na projekt „Podporme mladých vedcov v MČ Ružinov“. „Vďaka tejto podpore prinášame deťom do ružinovských škôl záujmové krúžky, ktoré rozvinú ich myslenie. Tieto krúžky pomôžu rodičom objaviť vo svojich deťoch skrytý talent a záujem. Konkrétne pôjde o krúžky Vedecké pokusy a Elektro hry,“ hovorí riaditeľ OZ Ľubomír Tomko. O tom kde sa prihlásiť a ako krúžky prebiehajú sa deti a ich rodičia dozvedia na www.kruzkyvskole.sk alebo priamo na škole na začiatku septembra.

Sledujte reláciu Relax 9.9.2016 o 17,00 a zapojte sa do súťaže o 3 poukážky na krúžky organizované OZ Krúžky v škole. Výhercovia majú možnosť si vybrať zo širokej škály športových, tanečných, umeleckých a edukatívnych krúžkov podľa vlastného výberu, ktoré sú platné v rámci celej Bratislavy.

(red)

Vydanie: September 2016