Milí Ružinovčania.

Máme koniec volebného obdobia a ja by som Vám rád, ako riaditeľ Ružinovskej televízie a Ružinovského Echa napísal, čo sa za uplynulé roky podarilo . Televízia mala obdobie, kedy sme do jej rozvoja zainvestovali nemalé peniaze. Obnovili a zrekonštruovali sme štúdio, réžiu, aj vysielacie pracovisko, prešli sme z predpotopného obrazového formátu 3:4 na 16:9 a začali sme vysielať v HD kvalite. Vymenili sme kompletne všetky štúdiové dekorácie ale aj obrazový dizajn jednotlivých relácii. Tomuto všetkému sme sa intenzívne venovali uplynulé roky. Teraz prišlo obdobie, kedy treba kompletne zmeniť programovú štruktúru a čiastočne obmeniť, alebo doplniť moderátorský staff. Zadal som túto úlohu už teraz programovej šéfke slečne Kostkovej a režisérovi pánovi Munkovi a jej plneniu sa začnem intenzívne venovať hneď po voľbách, lebo ako isto viete, voľby môžu, ale na druhej strane nemusia takouto firmou ako je naša otriasť v základoch.

Ružinovské Echo bolo vyhodnotené Transparency international ako najtransparentnejší radničný časopis na Slovensku. Čo nás veľmi teší, ale aj zaväzuje. Stalo sa tak najmä vďaka dobre fungujúcej redakčnej rade a pevnosti vedenia. Časopis ustál všetky politické tlaky
a udržal si svoj kurz. Pomaly sa mení aj graficky a tak je už len potrebné, aby obsahovo vyhovoval čo najväčšiemu počtu Ružinovčanov. Úplne všetkých asi neuspokojí nikdy. 

Na záver mi dovoľte veľmi osobnú poznámku. Nie som síce človek, ktorý často používa v živote spätné zrkadielko, ale ak raz budem spomínať na obdobie prežité v TVR a RE, tak budem o ňom hovoriť ako o mimoriadne šťastnej a úspešnej etape môjho života. Samozrejme videné mojimi očami a veľmi subjektívne. Objektívne to môžete zhodnotiť len vy – diváci Ružinovskej televízie a čitatelia Ružinovského Echa.

Ďakujem Vám za priazeň. Váš Igor Adamec Riaditeľ TVR a RE, s.r.o.

 

Vydanie: November 2018