Len tak, Na okraj...

Kto z nás by nechcel aspoň z času na čas nakuknúť do zákulisia spoločenských udalostí? Trebárs ako vyzerajú modelky, keď odídu z prehliadkového móla, čo si osobnosti myslia o tom či onom, alebo len tak jednoducho – ako to vyzerá na raute po skončení oficiálnej časti.

Ružinovčania vďaka svojej Televízii Ružinov takúto možnosť majú. Každý piatok im naša reportérka Veronika Vasilková ponúka nové zásoby zaujímavostí. ,,Vďaka tejto relácii som sa ocitla na miestach, kam by som sa za iných okolností nikdy nedostala a stretávam sa s ľuďmi, ktorí neraz prerastajú slovenský formát. Je to pre mňa zážitok a teším sa, že sa oň môžem podeliť aj s divákmi TVR,“ hovorí redaktorka a moderátorka relácie Na okraj Veronika Vasilková.

Keďže TVR je svojim charakterom verejnoprávna televízia, určená v prvom rade na informovanie divákov o dianí v Ružinove, je aj cesta relácie zo spoločnosti na divácke výslnie náročnejšia. Nevystačí si s bulvárnymi témami, kto s kým. ,,Veľakrát som sama prekvapená, aké naše celebrity v súkromí skutočne sú. Zisťujem, že často sa za maskou, ktorú im nasadzuje bulvár, skrýva príjemný a múdry človek. Preto sa reláciu Na okraj nesnažím robiť bulvárne, ale postaviť ju skôr na zaujímavostiach a schopnostiach, nie na prehreškoch,“ dodáva Veronika. Aj preto venuje dôkladnú pozornosť výberu tém. ,,Mám rada predovšetkým kultúrne podujatia a krsty kníh či hudobných albumov, pretože v nich je doslova hmatateľne zhmotnená tvorivá práca ľudí,“ vysvetľuje Veronika. Medzi jej témami, samozrejme, nechýbajú charitatívne podujatia, ku ktorým má svojim založením veľmi blízko. Ak vás kultúra a spoločnosť zaujímajú, môžete si reláciu Na okraj pozrieť aj na webovej stránke www.tvr.sk.

(sm)

Vydanie: Marec 2014