Kolo - nepotrebné, ale funkčné: Dajme veciam druhú šancu

Máte doma platne, nočné stolíky, lopatky či zošity, ktoré už nevyužijete, zaberajú vám doma miesto, ale iným by ešte poslúžili? Dajte im druhú šancu. V Ružinove vzniklo re-use centrum, ktoré nesie názov KOLO – Bratislavské centrum opätovného použitia. 

Každý, komu záleží na životnom prostredí a mieste, kde žije, je na správnej adrese. KOLO plní funkciu zberného miesta počas riadnych otváracích hodín. Návštevníkov privítajú v areáli OC Korzo oproti IKEA na Pestovateľskej 13 od utorka do piatku od 10:00 do 18:00 a počas víkendov od 10:00 do 17:00. Získať môžete veci z druhej ruky, ale zároveň aj priniesť tie, ktoré vám už v domácnosti neslúžia. Ak sa chcete len porozprávať o udržateľnosti, zelených témach či životnom prostredí, práve tu je na to priestor.

Čo môžete priniesť do KOLO? Základné pravidlo je jednoduché... Predmety musia byť čisté, zachovalé, funkčné a kompletné. Na svoje si prídu domáci kutili, gazdinky ale aj deti. Sortiment je bohatý, len za prvé dni príprav sa vyzbierali tony vecí – od kočíkov, stoličiek, časopisov, cez taniere, príbory, lyžiarky, až po gitary či bicykle.

Viac informácií nájdete na www.olo.sk/kolo

 

Vydanie: November 2022