Informácia pre občanov: Úradné hodiny v čase korony

Viacero obcí, resp. mestských častí, v posledných týždňoch výrazne obmedzilo úradné hodiny. V čase uzávierky tohto čísla Ružinovského echa (19. október) funguje miestny úrad MČ Bratislava - Ružinov bez týchto obmedzení.

Vzhľadom na vývoj situácie a nárast pozitívne testovaných sa však táto situácia môže zmeniť, a preto by sme radi požiadali, aby ste si prípadne zmeny pred návštevou úradu overili na webovej stránke www.ruzinov.sk (úradné hodiny) alebo na oficiálnom facebookovom profile mestskej časti (@BratislavaRuzinov).

V prípade, že problém nevyhnutne nevyžaduje osobnú návštevu úradu, odporúčame riešiť požiadavku písomne, prípadne telefonicky. V opačnom prípade, aj vzhľadom na aktuálne obmedzenia týkajúce sa množstva ľudí v priestoroch vestibulu a kancelárií, odporúčame dohodnúť si vopred termín stretnutia.

Žiadame občanov, aby pri návšteve miestneho úradu kvôli ochrane svojho zdravia a zdravia zamestnancov úradu dodržiavali hygienické opatrenia – rúško (prekryté ústa aj nos), odstup (minimálne 2 metre) a používali dezinfekciu.

Verejné podujatia organizované Cultusom Ružinov a Ružinovským športovým klubom sú na základe rozhodnutia vlády SR až do odvolania zrušené. RŠK tak pre verejnosť uzatvára všetky svoje športoviská v Areáli netradičných športov, v priestore detského ihriska v Areáli hier Radosť Štrkovec a Zimný štadión Vladimíra Dzurillu. Presné informácie nájdete na stránkach cultusruzinov.sk a www.rskruzinov.sk.

 

Vydanie: November 2020