Igor Adamec: Pozrite si župných kandidátov v TVR

Už 9. novembra pôjdeme k volebným urnám v tzv. regionálnych voľbách. Akou výzvou sú voľby do župy pre regionálnu televíziu?

Televízia Ružinov sa v mesiaci október rozhodla odvysielať v rámci relácie Ružinovská aréna okrúhle diskusné stoly, v ktorých sa stretli najprv kandidáti na poslancov zastupiteľstva BSK a potom 2x kandidáti na samotných županov. „Deviateho a šestnásteho októbra sa stretli budúci páni poslanci a už ich diskusia vyvolala v radoch našich divákov veľký ohlas. Je pre nás potešujúce, že naši občania sa zaujímajú nielen o život Ružinova a mesta, ale aj o život svojej župy,“ vyjadril sa riaditeľ TVR Igor Adamec.

Súboj županov

Priamy súboj kandidátov na župana zatiaľ avizovala len Televízia Ružinov. 23.októbra TVR odvysielala prvú županskú diskusia a 6. novembra to bude druhá . „Veríme, že župani (a jedna županka), vyvolajú rovnako veľký, ak nie väčší ohlas a divácky záujem. Samozrejme, rátame s tým, že 13. novembra odvysielame diskusný súboj kandidátov na župana, ktorí sa prebojovali do druhého volebného kola a ten by už mali moderovať obaja naši moderátori- Anna Vargová aj Alex Štefuca. Bude to teda súboj dvaja na dvoch,“ doplnil s úsmevom Adamec. Na moderátorskych stoličkách budú teda mať kandidáti zdatných partnerov. „Sme veľmi radi, že na politické témy máme v súčasnosti veľmi silnú moderátorskú dvojicu Anku Vargovú a Alexa Štefucu. Pri všetkej skromnosti musím poznamenať, že ide o najsilnejší politicko-moderátorský tandem a myslím si, že v takejto podobe ho nemá žiadna iná televízia na Slovensku. Ako sme ho získali, to si nechám pre seba (smiech)...je to tajomstvo šéfkuchára," povedal riaditeľ TVR.

(sm)

Vydanie: November 2013