Aktívni rodičia na ZŠ Ostredková

Ilustračná fotografia. (Pixabay.com)

Prvú májovú zamračenú sobotu prišli do areálu Základnej školy na Ostredkovej ulici celé rodiny spolu s deťmi, aby sa zapojili do brigády a skrášľovania okolia.

Rodičia žiakov našej školy, spolu s pánom vicestarostom Ing. Martinom Patoprstým a poslancami z našej Rady školy Mgr. Marošom Mačuhom a Ing. Vladimírom Sirotkom, ale najmä mnohí pedagógovia a zamestnanci školy opravili oplotenie ihriska, upravili terén a nasadili novú trávu, ruže, okrasné kríky, stromčeky, namaľovali záhradnú búdku, naložili opadané lístie zo stromov, orezali kríky a vyhrabali priestor pod nimi, ktorý sa stal pre nedisciplinovaných okolochodiacich obyvateľov odpadkovým košom, odstránili i staré pneumatiky, ktoré boli porozhadzované v areáli Športovej školy na Ostredkovej ulici a špatili vstup do priestorov školského areálu aj našim žiakom a rodičom. Na záver si všetci pochutili na výbornom guláši v školskej jedálni.

Radosť, dobrá nálada, skvelé pracovné nasadenie, priateľská atmosféra a dobrovoľné priloženie rúk k úspešnému spoločnému dielu. Milí rodičia, pán vicestarosta, učitelia, žiaci, pán školník, pani kuchárky, všetkým Vám patrí veľké ĎAKUJEM !

PaedDr. Erika Drgoňová, riaditeľka školy

 

Vydanie: Jún 2019